Методологічні підходи до маркетингового дослідження ринку підприємств харчової промисловості - Лиськова, Ольга Володимирівна; Бєлова, Тетяна Геннадіївна; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна (My University, 1997)
Розглянуто мету та основні напрями дослідження ринку. Are considered the purpose and main areas of market research.
Keywords: ринок; маркетингові дослідження; market; marketing researches; кафедра маркетингу