Грек, Олена ВікторівнаПшенична, Тетяна ВолодимирівнаНіколаєва, Марія Сергіївна2021-12-112021-12-112021Грек, О. В. Концентрати білково-обліпихові – основа для сиркових виробів / О. В. Грек, Т. В. Пшенична, М. С. Ніколаєва // Здорове харчування дітей в Україні – запорука майбутнього нації: стан і перспективи : збірник тез Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 29 вересня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 51–53.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36809Розроблено концентрати білково-обліпихові, що отримані завдяки використанню природних компонентів ягідної сировини. Концентрати доцільно застосовувати у рецептурах сиркових виробів для дитячого харчування, що дозволить одержати продукти високої якості, збагачені незамінними амінокислотами, макро- і мікроелементами, вітамінами, вуглеводами, в тому числі пектиновими речовинами.otherмолочні білкиобліпихова пастаконцентрати молочнікафедра технології молока і молочних продуктівprotein concentratemilk proteinssea buckthorn pasteКонцентрати білково-обліпихові – основа для сиркових виробівThesis