Концентрати білково-обліпихові – основа для сиркових виробів - Грек, Олена Вікторівна; Пшенична, Тетяна Володимирівна; Ніколаєва, Марія Сергіївна (My University, 2021)
Розроблено концентрати білково-обліпихові, що отримані завдяки використанню природних компонентів ягідної сировини. Концентрати доцільно застосовувати у рецептурах сиркових виробів для дитячого харчування, що дозволить одержати продукти високої якості, збагачені незамінними амінокислотами, макро- і мікроелементами, вітамінами, вуглеводами, в тому числі пектиновими речовинами.
Keywords: молочні білки; обліпихова паста; концентрати молочні; кафедра технології молока і молочних продуктів; protein concentrate; milk proteins; sea buckthorn paste