Тетеріна, Світлана МиколаївнаГрегірчак, Наталія МиколаївнаКрасінько, Вікторія Олегівна2013-11-062013-11-062013Мікробіологія галузі. Лабораторний практикум для студ. напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ден. та заоч. форм навчання / Уклад.: С. М. Тетеріна, Н. М.Грегірчак, В. О.Красінько. – К.: НУХТ, 2013. – 48 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11078У лабораторному практикумі розкрито зміст лабораторних робіт з дисципліни “Мікробіологія галузі” для студентів професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», наведено теоретичний матеріал необхідний для засвоєння кожної теми та розписано послідовність виконання лабораторних робіт та опрацювання одержаних результатів. Також наведено контрольні запитання для моніторингу засвоєння матеріалу дисципліни.мікроорганізмимікробіологічні процесиміцеліальні грибимікробіологічний контрольплоди і овочіmicroorganismsmicrobiological processesmould mushroomsmicrobiological controlкафедра біотехнології і мікробіологіїМікробіологія галузі. Лабораторний практикум.Other