Петруша, Оксана ОлександрівнаРупа, Вікторія Андріївна2023-03-222023-03-222019Рупа, В. А. Технологія блокчейну в харчовій промисловості / В. А. Рупа, О. О. Петруша // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2019) : матеріали тез доповідей ІХ Міжнародної науково-практичної конференції, 14–16 травня 2019 р., м. Чернігів. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – Т. 2. – С. 61-62978-617-7571-54-3https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39320На сьогоднішній день завдяки все більш складному ланцюгу постачання, виробники стикаються із все більшим викликом, щоб забезпечити споживачів лише найкращою та безпечною кінцевою продукцією. Продукти харчування розповсюджуються різними дистриб'юторами перш ніж досягти кінцевого споживача, що, природньо, викликає більше питань, щодо якості та безпеки виробів, що потенційно призводить до відкликання продукції. Today, thanks to an increasingly complex supply chain, manufacturers are facing an increasing challenge to ensure that they provide consumers with only the best and safest end products. Food products are distributed by various distributors before reaching the end consumer, which naturally raises more questions about the quality and safety of the products, potentially leading to product recalls.блокчейнхарчова промисловістьдистриб'юторспоживачвиробникblockchainfood industrydistributerconsumerproducersкафедра експертизи харчових продуктівТехнологія блокчейну в харчовій промисловостіThesis