Проблеми функціонування фондового ринку України в контексті державної регуляторної політики - Еш, Світлана Миколаївна; Тарасюк, В. П. (My University, 2012)
Охарактеризовано проблеми розвитку та становлення фондового ринку як складової фінансового ринку України. Розглянуто сутність шляхів оптимізації державного регулювання фондового ринку. Проаналізовано основні завдання державного регулювання. Described the problems of development and the establishment of the stock market as a component of the financial market of Ukraine. Consider the essence the ways optimizing processes of government regulation of the stock market. An analysis fundamental the works of government regulation.
Keywords: програма розвитку фондового ринку; фондовий ринок; державне регулювання фондового ринку; фінансова глобалізація; programme of development the stock market; government regulation of the stock market; stock market; financial globalization; кафедра фінансів