Гончаров, Георгій ІвановичПасічний, Василь МиколайовичСтрашинський, Ігор МирославовичЗаворицька, Дар'я ГригорівнаЮрченко, Яна Володимирівна2013-08-062013-08-062013Патент України на корисну модель № 80719, А23L1/31. Фарш “Молочний” з перепелиними яйцями / Гончаров Г. І., Пасічний В. М., Страшинський І. М., Заворицька Д. Г. , Юрченко Я. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201214263 ; заявл. 13.12.2012 ; опубл. 10.06.2013, Бюл. № 11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9325Фарш ”Молочний” містить яловичину, свинину, меланж, сухе молоко та додатково перепелині яйця. Mincemeat "Milk" includes beef, pork, egg, dry milk and additionally quail eggs.otherфаршminced meatяловичинаbeefмеланжeggперепелині яйцяquail eggsсухе молокоdry milkкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівФарш "Молочний" з перепелиними яйцями (Патент на корисну модель № 80719)Other