Фарш "Молочний" з перепелиними яйцями (Патент на корисну модель № 80719) - Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Заворицька, Дар'я Григорівна; Юрченко, Яна Володимирівна (My University, 2013)
Фарш ”Молочний” містить яловичину, свинину, меланж, сухе молоко та додатково перепелині яйця. Mincemeat "Milk" includes beef, pork, egg, dry milk and additionally quail eggs.
Keywords: фарш; minced meat; яловичина; beef; меланж; egg; перепелині яйця; quail eggs; сухе молоко; dry milk; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів