Шаповалова, Наталія Петрівна2014-04-072014-04-072009Шаповалова, Н. П. Споживні властивості та безпечність фруктово-ягідних кондитерських виробів / Н. П. Шаповалова // Товарознавство і торговельне підприємництво: фахова професіоналізація, дослідження, інновації : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – К., 2009. – С. 174 176.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13713Надано характеристику розробленого зефіру, виготовленого на основі продукту-аналогу традиційної рецептури і технології виробництва. Склад нового продукту відрізняється тим, що цукор замінено цукрозамінником, в основі якого лежить стевія, в якості барвника використано натуральний сік буряку столового, та додано екстракт ехінацеї пурпурною, як імунностимулятор. Characterized developed marshmallow made ​​on the basis of traditional analog product formulation and production technology. The composition of the new product differs in that sugar is replaced sweetener, which is based on stevia, as a dye used natural juice beet and added extract of Echinacea purpurea as imunnostimulyator.otherспоживні властивостіфруктово-ягідні виробистевіяехінацеяімуностимуляторconsumer propertiesfruit and berry productssteviaechinaceaimmunostimulantкафедра експертизи харчових продуктівСпоживні властивості та безпечність фруктово-ягідних кондитерських виробівThesis