Шаповалова, Наталія Петрівна2014-04-072014-04-072009Шаповалова, Н. П. Споживні властивості та безпечність фруктово-ягідних кондитерських виробів / Н. П. Шаповалова // Товарознавство і торговельне підприємництво: фахова професіоналізація, дослідження, інновації : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – К., 2009. – С. 174 176.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13713Надано характеристику розробленого зефіру, виготовленого на основі продукту-аналогу традиційної рецептури і технології виробництва. Склад нового продукту відрізняється тим, що цукор замінено цукрозамінником, в основі якого лежить стевія, в якості барвника використано натуральний сік буряку столового, та додано екстракт ехінацеї пурпурною, як імунностимулятор. Characterized developed marshmallow made on the basis of traditional analog product formulation and production technology. The composition of the new product differs in that sugar is replaced sweetener, which is based on stevia, as a dye used natural juice beet and added extract of Echinacea purpurea as imunnostimulyator.otherспоживні властивостіфруктово-ягідні виробистевіяехінацеяімуностимуляторconsumer propertiesfruit and berry productssteviaechinaceaimmunostimulantкафедра експертизи харчових продуктівСпоживні властивості та безпечність фруктово-ягідних кондитерських виробівThesis