Роль інформаційних систем і технологій у бухгалтерському обліку - Щербина, Ольга Сергіївна (My University, 2012)
Ведення бухгалтерського обліку в сьогоденні важко уявити собі без використання комп’ютерної техніки та бухгалтерських програмних продуктів. Процес вдосконалення управління сучасним підприємством потребує проведення реконструкції його технічної і інформаційної бази на основі введення автоматизованої системи обліку. Accounting in the present difficult to imagine without the use of computer technology and accounting software. The process of improving the management of modern enterprise requires the reconstruction of its technical and information base through the introduction of an automated accounting system.
Keywords: бухгалтерський облік; комп’ютерна техніка; інформаційні системи; accounting; computer engineering; information systems; кафедра обліку і аудиту