Заварний житньо-пшеничний хліб (Патент на корисну модель № 124189) - Віеіра, Алеся Олександрівна; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2017)
Заварний житньо-пшеничний хліб, що містить борошно житнє обдирне, борошно пшеничне 1-госорту, дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль кухонну харчову, цукор білий кристалічний, солод житній сухий ферментований, який відрізняється тим, що додатково використовується насіння чіа.
Keywords: насіння чіа; семена чиа; chia seeds; жирні кислоти; жирные кислоты; fatty acids; житньо-пшеничний хліб; ржано-пшеничный хлеб; rye-wheat bread; кафедра експертизи харчових продуктів