Віеіра, Алеся ОлександрівнаУсатюк, Світлана Іванівна2018-05-122018-05-122017Патент 124189 UA, МПК A21D 8/00, A21D 8/02 (2006.01), A23L 7/25 (2016.01) Заварний житньо-пшеничний хліб / Віеіра А. О., Усатюк С. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201710319 ; заявл. 26.10.2017 ; опубл. 26.03.2018, Бюл. № 6, 2018 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27382Заварний житньо-пшеничний хліб, що містить борошно житнє обдирне, борошно пшеничне 1-госорту, дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль кухонну харчову, цукор білий кристалічний, солод житній сухий ферментований, який відрізняється тим, що додатково використовується насіння чіа.uk-UKнасіння чіасемена чиаchia seedsжирні кислотижирные кислотыfatty acidsжитньо-пшеничний хлібржано-пшеничный хлебrye-wheat breadкафедра експертизи харчових продуктівЗаварний житньо-пшеничний хліб (Патент на корисну модель № 124189)Other