Пріоритети економічної освіти в сучасній Україні та освітня політика держави - Страшинська, Лариса Володимирівна; Радченко, Володимир Васильович (My University, 2013)
В статті йдеться про нову роль економічної освіти в сучасній Україні, її зв'язок із завданнями модернізації економіки та впровадження інноваційного типу соціального прогресу; з’ясовуються основні стратегічні пріоритети економічної освіти: підвищення якості змісту, досягнення високої економічної ефективності, удосконалення системи організації. The article refers to the new role of economic education in modern Ukraine , its connection with the tasks of economic modernization and introduction of an innovative type of social progress , out the main strategic priorities of economic education : improving quality content to achieve high economic efficiency , improve the organization.
Keywords: економічна освіта; модернізація економіки; economic education; modernization of the economy; кафедра маркетингу