Гармаш, Дмитро ВікторовичПасічний, Василь МиколайовичСенніков, Станіслав Анатолійович2023-10-122023-10-122021Гармаш, Д. В. Обгрунтування попередньої цільової ферментації та умов термічного оброблення продуктів з м’яса птиці / Д. В. Гармаш, В. М. Пасічний, С. А. Сенніков // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки») : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 15 вересня 2021 р., м. Київ. – Київ: НУХТ, 2021. – С. 84-85https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41174Проведено аналіз використання фосфатів у складі продуктів з м’яса птиці для зменьшення втрат та збільшення вмісту вологи.otherм’ясо птиціферментаціякафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм'ясні системиmeat systemspoultry meatfermentationОбгрунтування попередньої цільової ферментації та умов термічного оброблення продуктів з м’яса птиціThesis