Алгоритми та проблеми оцінювання інноваційної діяльності підприємств - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2021)
Розглядаються алгоритми та проблеми оцінювання інноваційної діяльності підприємств. Algorithms and problems of evaluation of innovative activity of enterprises are considered.
Keywords: інноваційна діяльність підприємства; innovative activity; кафедра економіки праці та менеджменту