Особливості банківської кризи в Україні - Мартиненко, Василь Петрович; Євенко, Т. І. (My University, 2012)
У статті розглядаються причини виникнення банківських криз, висвітлюється специфіка вітчизняної банківської кризи, визначається її вплив на кредитування економіки, пропонуються шляхи виходу з кризи. This article discusses the causes of banking crises, disclosed specificity of the national banking crisis, is determined by its effect on lending to the economy, offered a way out of the crisis.
Keywords: кредитування; економіка; банківська криза; credit; economy; banking crisis; кафедра фінансів