Бенчмаркінг як інструмент конкурентноспроможності підприємства - Авраменко, Інна Миколаївна (My University, 2014)
Останнім часом все більшої популярності набувають нові напрямки сучасного маркетингу (маркетинг взаємодії, стратегічна орієнтація маркетингу тощо). Одним з найбільш ефективних вважається бенчмаркінг. Recently increasingly popular new directions of modern marketing (marketing collaboration, strategic marketing orientation, etc.). One of the most effective benchmarking considered.
Keywords: бенчмаркінг; конкурентноспроможність; benchmarking; competitiveness