Комунікативний метод “DOGME ELT” в навчанні англійської мови - Никитенко, Ольга Василівна (My University, 2019)
Навчання дорослих слухачів має свої особливості, зумовлені особливостями їх мотиваційної сфери, яка є складним внутрішнім процесом, обумовленим суб'єктивно-особистісною зацікавленістю людини до певної дії. Метод Dogme ELT це більше ніж просто метод, це інший рівень викладання, орієнтований на розкриття потенціалу студентів через спілкування, взаємодія, як між студентами, так і викладачем, активне використання особистого досвіду, використання особистої інформації та ситуативної подачі мови. The training of adults has its own peculiarities due to the peculiarities of their motivational sphere, which is a complex internal process, caused by a person's subjective and personal interest in a certain action. The Dogme ELT method is more than just a method, a different level of teaching, aimed at expanding the potential of students through communication, interaction between students and teachers, active use of personal experience, the use of personal information and situational presentation of the language.
Keywords: мотивація; іноваційні методи навчання; іноземна мова; студенти вищих навчальних закладів; motivation; innovative teaching methods; foreign language; students of higher educational institutions; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації