Оволодіння іноземною мовою – вимога сучасного суспільства - Тригуб, Інна Петрівна (My University, 2015)
Автор у данній роботі відповідає на питання:чому ж важливо знати англійськумову і чому вона може бути корисною майбутньому випускнику технічного вузу? The author in this paper answers the question:why is it important to know englishcombe and why it may be useful for future engineering graduate?
Keywords: освіта; студент; працівник; професія; мова; education; student; worker; profession; language; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації