Макронутрієнтний склад насіння гречки та соняшника до та після пророщування - Ясінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна (My University, 2018)
Проаналізовано основні показники макронутрієнтного складу насіння гречки та соняшнику до та після пророщування. The macronutrient composition of buckwheat and sunflower seeds before and after germination were determined.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; пророщування; макронутрієнти; насіння соняшнику; насіння гречки; germination; macronutrients; sunflower seeds; buckwheat seeds