Вплив світових глобалізаційних процесів на діяльність підприємств цукрової промисловості - Духновська, Людмила Миколаївна (My University, 2007)
В статті висвітлено проблеми галузі у глобальній перспективі та розроблено комплексну систему заходів державного регулювання, що забезпечить ефективне функціонування підприємств цукрової промисловості.

The article outlines the problems sugarindustry in global prospect. A complex system of government control arrangements is worked out in the article It provides effective work of sugar industry enterprises.
Keywords: цукрова промисловість; державна підтримка; економічні наслідки; інтеграція; ринок цукру; імпорт; квоти; sugarindustry; governmental support; economic consequences; integration; sugarmarket; import; quotas; кафедра обліку і аудиту