Економічні умови формування інфраструктури сільського зеленого туризму - Кравцов, Сергій Станіславович (My University, 2013)
У статті розглянуто сучасний стан соціально-економічної інфраструктури сільського зеленого туризму та визначено можливі фінансові джерела щодо її покращення в умовах створеної в Україні нормативно-правової бази.
Keywords: сільський зелений туризм; інфраструктура; кафедра туристичного та готельного бізнесу; сельский зеленый туризм; инфраструктура; rural green tourism; infrastructure