Використання інноваційних інформаційних технологій в навчальному процесі для підвищення ефективності вивчення іноземної мови - Тригуб, Інна Петрівна (My University, 2014)
Використання інформаційних технологій у навчанні не лише формує та розвиває пошуково-дослідницькі, комунікативні, інформаційні компетенції, але й формує креативність, стимулює інтелектуальну активність, допомагає формувати між предметні зв’язки, вчить використовувати інформаційно-телекомунікаційні технології та підвищує мотивацію студентів до вивчення іноземної мови.
Keywords: кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; інновації (освіта); вивчення іноземної мови; викладання дисципліни