Деякі аспекти сучасних технологій навчання та перевірки знань школярів із математики - Толок, В'ячеслав Олександрович; Волкова, Т. Д.; Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2001)
В роботі описаний розроблений пакет для вступних іспитів з математики у вищі навчальні заклади. Тестові завдання складені таким чином, щоб можна точніше оцінити здібності до самостійного творчого мислення, аналізу отриманих розв’язків. Описаний процес проведення вступного іспиту з використанням комп’ютерних технологій. In work the developed package for entrance examinations on mathematics in higher educational institutions is described. Test tasks are made so that it is possible to estimate more precisely than ability to independent creative thinking, the analysis of the received decisions. Process of carrying out entrance examination with use of computer technologies is described.
Keywords: комп’ютерні технології; перевірка знань учнів; тестові завдання; шкільна математика; вступні іспити; computer technologies; examination of pupils; test tasks; school mathematics; entrance examinations; кафедра економіки праці та менеджменту