Моделювання гідродинамічних потоків у вакуум-апаратах періодичної дії - Прозор, Роман Сергійович; Бабко, Євген Миколайович (My University, 2013)
Базуючись на отриманих дослідних даних та визначених оптимальних режимах протікання процесу була розроблена конструкція пристрою з розподільчою камерою і розподільчим колектором. При цьому досягається більш рівномірний розподіл пари, що вдувається, між кип’ятильними трубками, а також більш рівномірна циркуляція утфеля в апараті. Based on the obtained experimental data and the optimal modes of process design was developed with break device camera and separating collector. This ensures a more even distribution of steam blown between kyp'yatylnymy tubes, as well as more uniform circulation of massecuite in the machine.
Keywords: моделювання; modeling; режим; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; mode