Швецова, Інга ВолодимирівнаПерець, Анастасія ОлегівнаШутюк, Віталій Володимирович2020-05-202020-05-202016Швецова, І. В. Інноваційні технології у виробництві сушених фруктів/ І. В. Швецова, А. О. Перець, В.В. Шутюк// Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 279.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31091У роботі описано результати застосування комбінованого способу сушіння для отримання чорносливу з відмінними органолептичними та фізико-хімічними показниками. Даний спосіб дозволяєте отримати продукт кращої якості з меншими енергетичними витратами. The paper describes the results of using a combined drying method to obtain prunes with excellent organoleptic and physicochemical parameters. This method allows you to get a better quality product with lower energy costs.сушінняфруктиспособи сушінняdryingfruitsdrying methodsкафедра технології консервуванняІнноваційні технології у виробництві сушених фруктівThesis