Інноваційні технології у виробництві сушених фруктів - Швецова, Інга Володимирівна; Перець, Анастасія Олегівна; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2016)
У роботі описано результати застосування комбінованого способу сушіння для отримання чорносливу з відмінними органолептичними та фізико-хімічними показниками. Даний спосіб дозволяєте отримати продукт кращої якості з меншими енергетичними витратами. The paper describes the results of using a combined drying method to obtain prunes with excellent organoleptic and physicochemical parameters. This method allows you to get a better quality product with lower energy costs.
Keywords: сушіння; фрукти; способи сушіння; drying; fruits; drying methods; кафедра технології консервування