Cherry laurel is an unconventional raw material in the canning industry - Ivasyuta, Lyudmyla; Romanіv, Volodymyr; Levkivska (Muzika), Tetiana (My University, 2020)
Проаналізовано, що плоди лаврової вишні мають цінний хімічний склад - великий комплекс біологічно активних речовин та велику кількість антиоксидантів. The analysis that laurel cherry fruits are valuable chemical composition - a large set of biologically active substances and a large number of antioxidants.
Keywords: лаврова вишня; нетрадиційна сировина; біологічно активні речовини; антоціани; дубильні речовини; cherry laurel; unconventional raw materials; biologically active substances; anthocyanins; tannins; кафедра технології консервування