Ivasyuta, LyudmylaRomanіv, VolodymyrLevkivska (Muzika), Tetiana2020-06-242020-06-242020Ivasyuta, L. Сherry laurel is an unconventional raw material in the canning industry / L. Ivasyuta, V. Romanіv, T. Levkivska // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 236.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31686Проаналізовано, що плоди лаврової вишні мають цінний хімічний склад - великий комплекс біологічно активних речовин та велику кількість антиоксидантів. The analysis that laurel cherry fruits are valuable chemical composition - a large set of biologically active substances and a large number of antioxidants.лаврова вишнянетрадиційна сировинабіологічно активні речовиниантоціанидубильні речовиниcherry laurelunconventional raw materialsbiologically active substancesanthocyaninstanninsкафедра технології консервуванняCherry laurel is an unconventional raw material in the canning industryThesis