Кузьмін, Олег ВолодимировичЛовягін, Олександр МиколайовичКузьмін, Володимир ВолодимировичТопольник, Віра Григорівна2017-09-262017-09-262008Визначення оптимальних умов приготування сортівки за органолептичними показниками якості горілки / О. В. Кузьмін, О. М. Ловягін, В. В. Кузьмін, В. Г. Топольник // Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. пр. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2008. - Вип. 19. – С. 203-210.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25894У статті розглянута методика обробки експериментальних досліджень щодо визначення оптимальних умов приготування водно-спиртових розчинів (сортівок) за органолептичними властивостями. In the article the method of treatment of experimental researches of water-alcoholic solutions on organoleptic properties, depending on the terms of preparation.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїводно-спиртовий розчинпланування експериментуорганолептичні властивостігорілкаВизначення оптимальних умов приготування сортівки за органолептичними показниками якості горілкиArticle