Визначення оптимальних умов приготування сортівки за органолептичними показниками якості горілки - Кузьмін, Олег Володимирович; Ловягін, Олександр Миколайович; Кузьмін, Володимир Володимирович; Топольник, Віра Григорівна (My University, 2008)
У статті розглянута методика обробки експериментальних досліджень щодо визначення оптимальних умов приготування водно-спиртових розчинів (сортівок) за органолептичними властивостями. In the article the method of treatment of experimental researches of water-alcoholic solutions on organoleptic properties, depending on the terms of preparation.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; водно-спиртовий розчин; планування експерименту; органолептичні властивості; горілка