Дмитрук, Євген АдамовичІльчук, Віктор БорисовичХарченко, Євген ІвановичРоманенко, Олександр ПетровичСеменець, І. С.2015-09-082015-09-082011Дослідження стабільності роботи борошномельного заводу / Є. А. Дмитрук, В. Б. Ільчук, Є. І. Харченко, О. П. Романенко, І. С. Семенець // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 6. – С. 38-39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21612В статті наведено результати досліджень кінетики виходу та якості борошна борошномельного заводу сортового помелу пшениці. In clause results of research кинетики an output and quality of a flour of a flour-grinding factory of a high-quality grinding of wheat are resultedotherбілістьподрібненнятривалість помелуwhitenesscrushingduration of a grindingкафедра технології зберігання і переробки зернаДослідження стабільності роботи борошномельного заводуArticle