Про відображення із сталим розтягом - Сафонов, Володимир Михайлович (My University, 1997)
Доводиться новий критерій сталості функції. A new criterion of the constancy of functions is proved in the paper.
Keywords: голоморфна функція; Ліпшіцева функція; множина моногенності; holomorphic function; Lipschitz function; set of monogenicity; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.