Ляцевич, Людмила ВолодимирівнаКоваль, Марина ОлександрівнаШутюк, Віталій Володимирович2018-04-252018-04-252018Ляцевич, Л. В. Дослідження впливу осмотичного зневоднення полуниці на процес сушіння / Л. В. Ляцевич, М. О. Коваль, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 299.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27172В роботі наведено результати сушіння свіжих ягід полуниці та попередньо осмотично зневодненими. Попередня обробка супроводжується деформацією та розривом клітин полуниці. The results of drying of fresh strawberry berries and pre-osmotically dehydrated are presented in this work. Preliminary treatment is accompanied by deformation and breakage of strawberry cells.uk-UKполуницяосмотичне зневодненнясушінняstrawberryosmotic dehydrationdryingкафедра технології консервуванняДослідження впливу осмотичного зневоднення полуниці на процес сушінняThesis