Розроблення технології фризерного морозива на основі поліфункціонального напівфабрикату - Нєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Софінська, Валерія Олександрівна (My University, 2021)
Використання харчової емульсії як поліфункціонального напівфабрикату та інуліну у технології фризерного морозива дозволить розширити асортимент кулінарної продукції профілактичного призначення високої якості.
Keywords: харчова емульсія; морозиво; інулін; food emulsion; ice cream; inulin; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції