Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУстименко, Ігор МиколайовичСофінська, Валерія Олександрівна2022-02-072022-02-072021Нєміріч, О. В. Розроблення технології фризерного морозива на основі поліфункціонального напівфабрикату / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, В. О. Софінська // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції, 23 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 85.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37047Використання харчової емульсії як поліфункціонального напівфабрикату та інуліну у технології фризерного морозива дозволить розширити асортимент кулінарної продукції профілактичного призначення високої якості.otherхарчова емульсіяморозивоінулінfood emulsionice creaminulinкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозроблення технології фризерного морозива на основі поліфункціонального напівфабрикатуThesis