Аналіз виробництва безлактозних молочних десертів - Павлюк, Ірина Вікторівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна (My University, 2024)
Молочні продукти – це важлива частина щоденного раціону для багатьох споживачів. Їх цінують за високий вміст білка, кальцію та інших поживних речовин. Непереносимість лактози, що є однією з важливих складовою молока, змушує багатьох людей відмовлятися від вживання цих продуктів, тим самим спонукаючи виробників до виробництва нових продуктів.
Keywords: безлактозні продукти; десерт безлактозний; кафедра технології молока і молочних продуктів