Біологічні способи очищення викидів - Захарова, Руслана Анатоліївна; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Семенова, Олена Іванівна (My University, 2019)
Охарактеризована сутність біохімічного очищення викидів різного походження. Наведені механізми біологічного перетворення компонентів забруднень. Показані умови здійснення процесів біологічного очищення викидів. Охарактеризовані апарати, що для цього застосовуються. The essence of biochemical purification of emissions of different origin is characterized. The mechanisms of biological transformation of components of pollution are presented. The conditions for the implementation of biological treatment of emissions are shown. The apparatus used for this purpose is characterized.
Keywords: біологічне очищення викидів; кафедра екології та екоменеджменту