Система керування базами даних MS Access - Шикула, Олена Миколаївна (My University, 2017)
Розглянуто створення реляційної бази даних і основні прийоми роботи з базами даних: створення таблиць і зв’язків між ними, обробка даних в таблиці - сортування і фільтрування. використання запитів, робота з формами, оформлення звітів, робота з макросами, а також підготовка додатка до впровадження.
Keywords: база даних; таблиця; запит; форма; звіт; database; table; query; form; report