Бойко, Олексій ВіталійовичКриворотько, Володимир Михайлович2014-09-042014-09-042014Бойко, О. Динаміка і особливості масообміну в процесах бродіння / Олексій Бойко, Володимир Криворотько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 170-172.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16617Проведено аналіз інтенсивності видалення газової фази з сусла при спиртовому бродінні та вплив на даний процес зниження тиску в бродильному апараті. The analysis of the intensity of the gas phase removal of wort in fermentation and influence in the process of reducing the pressure in the fermentation unit.uk-UKспиртове бродіннябродильні апаратимасообмінfermentation apparatusmass transferfermentationкафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійДинаміка і особливості масообміну в процесах бродінняOther