Динаміка і особливості масообміну в процесах бродіння - Бойко, Олексій Віталійович; Криворотько, Володимир Михайлович (My University, 2014)
Проведено аналіз інтенсивності видалення газової фази з сусла при спиртовому бродінні та вплив на даний процес зниження тиску в бродильному апараті. The analysis of the intensity of the gas phase removal of wort in fermentation and influence in the process of reducing the pressure in the fermentation unit.
Keywords: спиртове бродіння; бродильні апарати; масообмін; fermentation apparatus; mass transfer; fermentation; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій