Нетрадиційні способи кондиціювання води у лікеро-горілчаному виробництві - Тарасюк, Леся Анатоліївна; Кобець, Лілія Миколаївна; Шумал, Вікторія Олегівна; Олійник, Світлана Іванівна (My University, 2017)
Досліджено та обгрунтовано застосування нетрадиційних способів кондиціювання води у лікеро-горілчаному виробництві. The influence of nоn-traditional methods of conditioning water in the distillery production.