Kochubei-Lytvynenko, OksanaOsmak (Fedchenko), TetianaMykhalevych, ArturPivtoratska, Angelina2024-10-092024-10-092023Scientific explanation of the recipe composition of milk-vegetable pastas / O. Kochubey-Lytvynenko, T. Osmak (Fedchenko), A. Mykhalevych, A. Pivtoratska // 9th Edition of the International Conference BIOTECHNOLOGIE, PRESENT AND PERSPECTIVES, Faculty of Food Engineering, Stefan cel Mare University of Suceava, Romania, 15th December 2023. – Р. 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44953Recently, there has been an increased trend in the production and consumption of fermented milk products. In Ukraine, fermented milk pastas are gaining much more popularityОстаннім часом спостерігається зростання виробництва та споживання кисломолочних продуктів. В Україні значно більшої популярності набирають кисломолочні макарониenbeetsyogurtsour milk pasteкафедра технології молока і молочних продуктівйогурткисломолочна пастабурякScientific explanation of the recipe composition of milk-vegetable pastasThesis