Точона, Анастасія СергіївнаШутюк, Віталій Володимирович2019-09-262019-09-262019Точона, О. C. Перспективи промислового перероблення карася сріблястого / О. С. Точона, В. В. Шутюк // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 12 вересня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 86.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30185В роботі наведені результати лабораторних досліджень можливості промислової переробки карася сріблястого. З огляду на особливості анатомічної будови карася запропоновано доцільність переробки його на фарш з додаванням пряно-ароматичних екстрактів. The results of laboratory studies of the possibility of industrial processing of silver crucian are presented in the paper. Given the peculiarities of the anatomical structure of the crucian, it is suggested that it be processed into minced meat with the addition of spicy-aromatic extracts.uk-UKкарась сріблястийфарштехнологіяsilver cruciblemincetechnologyкафедра технології консервуванняПерпективи промислового перероблення карася сріблястогоThesis