Перпективи промислового перероблення карася сріблястого - Точона, Анастасія Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2019)
В роботі наведені результати лабораторних досліджень можливості промислової переробки карася сріблястого. З огляду на особливості анатомічної будови карася запропоновано доцільність переробки його на фарш з додаванням пряно-ароматичних екстрактів. The results of laboratory studies of the possibility of industrial processing of silver crucian are presented in the paper. Given the peculiarities of the anatomical structure of the crucian, it is suggested that it be processed into minced meat with the addition of spicy-aromatic extracts.
Keywords: карась сріблястий; фарш; технологія; silver crucible; mince; technology; кафедра технології консервування