Енергетичні стратегії регіонів світу в системі глобальної енергетичної безпеки - Бігун, Уляна Василівна (My University, 2014)
Розглянуто роль глобальної енергетичної безпеки в контексті сучасних проблем соціально-економічного розвитку. Проаналізовано пріоритетні ідеї енергетичних стратегій регіонів світу. Досліджено рівень енергоємності валового внутрішнього продукту деяких країн світу, у тому числі України.
Keywords: енергетична безпека; энергетическая безопасность; energy security; стратегія; стратегия; strategy; ідея; идея; idea; енергоємність; энергоемкость; energy intensity; кафедра туристичного та готельного бізнесу