Посилення інформаційно-аналітичної компетенції у підготовці фахівців економічного профілю на основі сучасних інформаційних технологій - Темчишина, Юлія Леонідівна (My University, 2015)
Серед практичних проблем сталого розвитку сучасних промислових підприємств за вектором міжнародної конкурентоспроможності є забезпечення їх гармонійної взаємодії із зовнішнім середовищем, для якого характерні жорстка конкуренція та генерування ризиків. В цьому зв’язку важливого значення набуває розвиток інтелектуального потенціалу персоналу підприємства для забезпечення інтелектуальної підтримки управлінських рішень. Among the practical problems of sustainable development of modern industrial vector enterprise international competitiveness is to ensure their harmonious interaction with the environment, which is characterized by intense competition and generate risks. In this respect, important to the development of intellectual potential of company personnel to provide intellectual support management decisions.
Keywords: навчання фахівців; інформаційні технології; інформаційно-аналітична компетентність; information technology; information and analytical competence; training specialists; кафедра обліку і аудиту