Кобець (Задорожня), Олена СергіївнаКовтун, Аліна Володимирівна2015-02-092015-02-092014Кобець, О. С. Гарбузове насіння, як джерело мікро- та макроелементів / О. С. Кобець, А. В. Ковтун // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник Матеріалів VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса: ОНАХТ, 2014. – С. 95-96.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19374У роботі визначено поживність гарбузового насіння та кількісний вміст вітамінів, мікро- та макроелементів. In work the nutritional value of pumpkin seeds and quantitative analysis of vitamins, micro and macro.uk-UKгарбузове насінняpumpkin seedsвітаміниvitaminsресторанне господарствоrestaurant managementкафедра готельно-ресторанної справиГарбузове насіння, як джерело мікро- та макроелементівThesis