Гарбузове насіння, як джерело мікро- та макроелементів - Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Ковтун, Аліна Володимирівна (My University, 2014)
У роботі визначено поживність гарбузового насіння та кількісний вміст вітамінів, мікро- та макроелементів. In work the nutritional value of pumpkin seeds and quantitative analysis of vitamins, micro and macro.
Keywords: гарбузове насіння; pumpkin seeds; вітаміни; vitamins; ресторанне господарство; restaurant management; кафедра готельно-ресторанної справи