Розв’язок стаціонарної термопружної задачі для многозв’язної області - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна; Лисенко, Валентин В. (My University, 1999)
У роботі представлено рішення стаціонарної термопружної задачі для напівплощини з включенням. Рішення пружної задачі будується на отриманому раніше рішенні задачі теплопровідності. Для вирішення обох завдань використовується змішаний алгоритм, який побудований на основі методу граничних елементів і аналітичного рішення для однорідної напівплощини. Проведений чисельний аналіз отриманих рішень пружною і термопружною завдань. In work the solving of stationary thermoelastic task for a half-plane with inclusion is submitted. The solving of an elastic task is under construction on the received earlier solution of the task of thermoconductivity. For the solving of both tasks the mixed algorithm is used which is constructed on the basis of a method of boundary elements and analytical solution for a homogeneous half-plane. The numerical analysis of the received solution elastic and thermoelastic of tasks is carried out.
Keywords: пружна задача; алгоритм; задача теплопровідності; метод крайових елементів; elastic task; mixed algorithm; method of boundary elements; кафедра економіки праці та менеджменту