Андронович, Галина МихайлівнаМахинько, Валерій Миколайович2014-07-232014-07-232014Андронович, Г. М. Хлібобулочні вироби з низьколактозним молоком / Г. М. Андронович, В. М. Махинько // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2014. – № 4 (113). – С. 6–8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16252Значна кількість людей в дорослому віці погано засвоює молоко – в організмі знижується кількість та активність лактази. Показана можливість внесення у хліб молока зі зниженим до 0,01 % вмістом лактози. Вивчено вплив на процес бродіння і якість готових виробів. A significant number of people in adulthood bad acquires milk - in the body decreases the number and activity of lactase. The possibility of making bread milk with reduced to 0.01 % lactose. The influence on the process of fermentation and the quality of finished products.uk-UKхліблактозагіполактазіятістоякістькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівbreadlactosehypolactasiadoughqualityХлібобулочні вироби з низьколактозним молокомArticle