Дослідження основних підходів захисту веб орієнтованих інформаційних систем - Власенко, Лідія Олександрівна; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2022)
За результатами дослідження було виділено основні підходи захисту веб орієнтованих інформаційних систем, які доцільно використовувати при створенні, удосконаленні та супроводі сучасних веб орієнтованих корпоративних систем, що відповідають сучасним тенденціям розвитку Індустрії 4.0
Keywords: SSL-сертифікати; SSL certificates; інформаційні системи; information systems; користувацькі додатки; user applications; інформаційні технології; іnformation тechnology; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки