Дробот, Віра ІванівнаСильчук, Тетяна АнатоліївнаАнтонюк, Марія Миколаївна2012-09-062012-09-062004Сильчук, Т. А. Оброблення житньо–пшеничного хліба струмами НВЧ з метою запобігання пліснявінню / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, М. М. Антонюк // Зерно і хліб. - 2004. – № 3. – С. 49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2393Наведені результати впливу струмів НВЧ на житньо-пшеничний хліб. Показано ефективність використання СВЧ енергії з метою подовження терміну зберігання хліба без погіршання його споживчих характеристик. Results of UHF streams affect on rye – wheat breads have achieved. Effectiveness of UHF energy use for prolonging storage time of bread without worsening of consumer characteristics has been shown.uk-UKхлібсолодовий екстрактферментний препаратпроцес черствінняbreadmalt extractenzymesstylling processкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівОброблення житньо–пшеничного хліба струмами НВЧ з метою запобігання пліснявіннюArticle