Оброблення житньо–пшеничного хліба струмами НВЧ з метою запобігання пліснявінню - Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Антонюк, Марія Миколаївна (My University, 2004)
Наведені результати впливу струмів НВЧ на житньо-пшеничний хліб. Показано ефективність використання СВЧ енергії з метою подовження терміну зберігання хліба без погіршання його споживчих характеристик. Results of UHF streams affect on rye – wheat breads have achieved. Effectiveness of UHF energy use for prolonging storage time of bread without worsening of consumer characteristics has been shown.
Keywords: хліб; солодовий екстракт; ферментний препарат; процес черствіння; bread; malt extract; enzymes; stylling process; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів