Вєтрова, Вероніка Олегівна2021-10-072021-10-072021Вєтрова, В. О. Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності пива «Cronenbourg 1664 Blanc» для оператора ринку ПрАТ «Carlsberg Ukrainе» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вероніка Олегівна Вєтрова ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2021. – 139 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35856otherсвітле пивотехнологічна експертизабезпечність харчової продукціїплан НАССРоператор ринкукафедра експертизи харчових продуктівРозроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності пива «Cronenbourg 1664 Blanc» для оператора ринку ПрАТ «Carlsberg Ukrainе»Other