Ефективність дії антимікробного засобу «Бетастаб» щодо пригнічення основних контамінантів бурякоцукрового виробництва - Шулімова, Олена Василівна; Нечипор, Тетяна Миколаївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна (My University, 2015)
Проведено дослідження ефективності дії засобу «Бетастаб» щодо основних контамінантів бурякоцукрового виробництва. Встановлено високу ефективність дії дезінфікуючого засобу «Бетастаб» щодо грампозитивних мікроорганізмів при його використанні в концентрації 0,03…0,05%
Keywords: дезінфікуючі засоби; цукор; дезинфицирующие средства; сахар; disinfectants; sugar; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології цукру і підготовки води