Дослідження процесу лущення зерна люпину - Шаран, Андрій Васильович; Харченко, Євген Іванович; Бондар, Наталія Петрівна (My University, 2013)
У статті представлено результати дослідження режимів оброблення зерна люпину. The paper presents the research results of processing modes for lupine grains.
Keywords: люпин; lupine; лущення люпину; flaking of lupine; рослинна білкова сировина; vegetable protein materials; кафедра технології зберігання і переробки зерна; кафедра готельно-ресторанної справи