Грек, Олена ВікторівнаКрасуля, Олена Олександрівна2014-11-032014-11-032014Грек, О. В. Дослідження ферментації сироватко-рослинної суміші підвищеної в’язкості / О. В. Грек, О. О. Красуля // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : програма і матеріали Міжнародної наукової конференції, 13-17 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – С. 301.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17888За основними показниками бродіння (вмістом діоксиду вуглецю, редукуючих цукрів, кількістю утвореного етилового спирту і дріжджових клітин, вмістом) визначені оптимальні умови ферментації сироватково-рослинного сусла підвищеної в'язкості. For the main fermentation parameters (content of carbon dioxide, reducing sugars, the number formed by ethanol and yeast cell contents) optimal fermentation conditions serumal-vegetable mash of high viscosity.otherферментаціяfermentationсироваткаwheyнапійbeverageкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження ферментації сироватко-рослинної суміші підвищеної в’язкостіThesis