Соціокультурна компетенція при вивченні іноземної мови - Божок, Наталія Олексіївна; Власенко, Людмила Василівна (My University, 2008)
В статті розглядається проблема соціокультурної компетенції під час вивчення іноземної мови. Під час вивчення іноземної мови особлива увага приділяєтья цінності країнознавства, диференціації з рідною культурою, з носіями іноземної мови.

Annotation: In the article it is considered a social and cultural competence during studying foreign language. During studying foreign language the main attention is focused on the value of national studies, differentiation with native culture and native speakers.
Keywords: соціокультурна компетенція; іноземна мова; носії мови; social and cultural competence; foreign language; native speakers; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації