Бруква, Олексій ЮрійовичБабко, Євген МиколайовичОлішевський, Валентин Вікторович2023-11-072023-11-072023Бруква, О. Ю. Дослідження структурно-механічних властивостей тіста вірменського лавашу в лінії ал-130 з метою підвищення його якості / О. Ю. Бруква, Є. М. Бабко, В. В Олішевський // // Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України, 25 травня 2023 р. – 2023. – С. 271-272https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41387Тривалість випікання виробів одного і того ж сорту не тільки в різних печах, а і в однакових може бути різною, що пояснюється різними тепловими і зволожувальними режимами, а також в якійсь мірі зміною якості сировини і тіста. За допомогою програмного забезпечення Autodesk CFD були проведені дослідження чисельним моделюванням.лавашpittaвипіканняbakingрежимregimeкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняДослідження структурно-механічних властивостей тіста вірменського лавашу в лінії ал-130 з метою підвищення його якостіThesis