Дослідження можливості хімічної іммобілізації амізону на поліуретановому носії - Мазур, Лариса Михайлівна; Галатенко, Наталія Андріївна; Рожнова, Ріта Анатоліївна; Дроздова, Валентина Іванівна (My University, 2007)
Проведено дослідження можливості хімічної іммобілізації амізону на поліуретановому носії на прикладі модельної реакції амізону з фенілізоціанатом. Проведені ІЧ та 1Н ЯМР – спектроскопічні дослідження свідчать про хімічну та фізичну іммобілізацію лікарського препарату. The possibility of chemical immobilization amizonum on a polyurethane carrier was investigated on example of model reaction amizonum with phenylisocyanate. As carried out IR- and 1H NMR-spectroscopy investigations testify to chemical and physical immobilization of medicinal substance.
Keywords: іммобілізація; поліуретановий носій; протизапальний лікарський препарат амізон; immobilization; polyurethane carrier; antiphlogistic medication amizonum; кафедра харчової хімії